Schoonheidsspecialist Gent

Schoonheidsspecialist Gent

Heb je last van een onzuivere huid en ben je op zoek naar een schoonheidsspecialist in Gent? Op Beautyspecialist.be vind je de schoonheidsspecialist bij jouw in de buurt. Iedereen wil graag een gezonde, egale en stralende huid. Door blootstelling aan schadelijke factoren heeft je huid (professionele) verzorging nodig. Gezichtsbehandelingen stimuleren de zintuigen en zetten de huid aan tot het aanmaken van nieuwe cellen. Naast het reinigen en verzorgen van de huid, kan je bij een schoonheidsspecialiste ook terecht voor verschillende soorten massage, ontharingen, het aanbrengen van (permanente) make-up, manicure of pedicure. Daarnaast voorzien ze je graag van huidverzorgingsadvies en kan je in de schoonheidssalon de (cosmetische) verzorgingsproducten aanschaffen. 

Wat doet een schoonheidsspecialiste?

Een schoonheidspecialist is opgeleid om de huid te verzorgen en eventuele huidproblemen te herkennen. Een schoonheidsspecialist kan gespecialiseerd zijn in diverse behandelingen zoals lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen. Over het algemeen bestaan deze behandelingen uit:

Schoonheidsbehandelingen voor iedereen

Allemaal stellen we onze huid bloot aan schadelijke factoren. Denk hierbij aan de uv-straling van de zon, het innemen van medicijnen, het eten van voeding met (teveel) suiker en het drinken van alcohol. Maar ook is leeftijd een factor die ervoor zorgt dat de huid minder elastisch wordt. Daarnaast kan iedereen huidproblemen, zoals acne, rosacea of eczeem, ontwikkelen. Het is dus voor iedereen: jong, oud, man of vrouw; goed om wel eens naar een schoonheidsspecialist te gaan. Voor het krijgen of behouden van een gezonde, elastische en jonge huid wordt aangeraden om ongeveer eens in de zes weken een schoonheidsbehandeling te nemen. Natuurlijk is een goede huidverzorging thuis van belang. Wanneer je huidproblemen ervaart, wordt er natuurlijk een speciaal behandelplan opgesteld met verzorgende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen om jouw huid terug gezond te krijgen. 

Verzorgende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen in Gent

Allereerst begint de schoonheidsspecialist met een huidanalyse om de type huid en eventuele huidproblemen vast te stellen. Daarop aansluitend kiest zij het reinigingsproduct en zal de huid gereinigd worden. Vervolgens worden de dode huidcellen door middel van een peeling en onzuiverheden verwijderd. Ook wordt het epileren van de wenkbrauwen eventueel meegenomen. Naar wens kan er een uitgebreide gezichtsmassage en bindweefselmassage gegeven worden. Afsluitend wordt er een luxe masker en serum aangebracht. De schoonheidsspecialisten op Beautyspecialist.be geven je graag advies op het gebied van dagverzorging. Tevens kan je deze verzorgingsproducten aanschaffen in de schoonheidssalon. 

Pedicure en manicure in Gent

Niet elke schoonheidssalon biedt pedicurebehandelingen en manicurebehandelingen. Toch hebben zowel mannen als vrouwen baat bij goed verzorgde voeten. Gemakkelijk lopen heeft namelijk invloed op je gehele gezondheid. Een pedicure behandeling verhelpt verschillende voetproblemen. Denk hierbij aan een droge huid met kloven op de hiel, ingegroeide nagels en pijnlijke eeltplekken. Daarnaast verdienen onze handen extra aandacht. Zij krijgen immers veel de voortduren aangezien je ze overal voor gebruikt. Daarnaast laten mooie verzorgde handen je stralen. Ben je op zoek naar een schoonheidssalon in Gent die zowel pedicure als manicurebehandelingen aanbiedt? Op Beautyspecialist.be vind je de schoonheidsspecialist bij jou in de buurt.

De gecertificeerde schoonheidsspecialist bij jou in de buurt vind je op beautyspecialst.be. Wij bieden jou een overzicht van schoonheidsspecialisten in Gent. Wil je meer weten over de verschillende schoonheidsbehandelingen? Lees dan verder bij onze blogs