Kapper Gent

Kapper Gent

Ben je op zoek naar een kapper in Gent? Op Beautyspecialist.be vind je de beste kapsalons in Gent en omstreken. De kappers staan klaar om jouw haren te wassen, knippen, föhnen en kleuren. Ook zijn er kapsalons die gespecialiseerd zijn in het zetten van balayages, keratinebehandelingen, haarextensions, invlechten, opsteekkapsels, bruidskapsels, make-up, visagie en diverse schoonheidsbehandelingen. Wil je baard en/of snor laten trimmen bij een echte barbier? Diverse barbershops in Gent zijn te vinden op Beautyspecialist.be. Kortom, zowel dames, heren als kinderen kunnen terecht bij de kappers in Gent.

Wat doet een kapper?

Een kapper of kapster is een specialist in het verzorgen van haar. Van het knippen, kleuren en stylen van haar, de kapper zorgt ervoor dat jij met een prachtig kapsel de kapsalon verlaat. De werkzaamheden die een kapper uitvoert kan verschillen per kapper. Het knippen van dames vraagt namelijk om andere vakinhoudelijke kennis dan het knippen van heren. Daarnaast specialiseren sommige kappers zich in bepaalde kniptechnieken en/of kleurtechnieken. Over het algemeen bestaan de werkzaamheden van een kapper uit:

 • Haren wassen
 • Haren knippen
 • Föhnen
 • Haarkleuringen passend bij de huidskleur
 • Keratinebehandelingen
 • Haarextentions
 • Pruiken
 • Kapsels: opsteekkapsels, bruidskapsels en invlechtingen
 • Baard trimmen
 • Make-up en visagie
 • Diverse schoonheidsbehandelingen, zoals een hoofdmassage

Voor ieder haartype

Iedereen is uniek. Dit geldt natuurlijk ook voor haar. Of je nu geboren bent met een flinke bos haar of juist een stijle coupe: de kapper weet er wel raad mee. Elk haartype vergt namelijk een andere kniptechniek. Een goedopgeleide kapper is in staat de juiste kniptechnieken toe te passen op het juiste haartype. Zij adviseren jou wat het beste is voor jouw haar en wat het beste bij jouw vorm gezicht past. Maak een afspraak bij een van de kappers in Gent en wie weet loop jij binnenkort met een prachtig nieuw kapsel de salon uit. 

Dameskapsalon in Gent

Je wilt misschien een nieuw kapsel, je huidige kapsel laten bij werken of het laten stylen. De kappers beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van haarmode en zijn op de hoogte van de nieuwste trends. Van prachtige haarkleuringen tot de nieuwste trendy kapsels. Laat je adviseren en inspireren. Daarnaast adviseert de kapper je ook over de verzorging van je haar. Met de juiste haarverzorgingsproducten houd je je haar gezond. Hierdoor geniet jij langer van je prachtige kapsel. Bij de kapsalons kan je deze kwalitatieve haarverzorgingsproducten aanschaffen.

Barbier: de gespecialiseerde herenkapper

Een gespecialiseerde herenkapper wordt ook wel een barbier genoemd. Naast de werkzaamheden van het knippen, opscheren en eventuele kleuringen, kan iedere man bij een barbier terecht voor het trimmen van baarden en snorren. De laatste jaren komen er steeds meer barbiers bij. Deze barbiers zijn werkzaam binnen speciale barbershops en knippen in de meeste gevallen geen vrouwen. Draag je een baard of snor? Maak dan een afspraak bij een barbier bij jou in de buurt. Goede verzorging is immers onmisbaar bij een mooie baard of snor. 

De kapper bij jou in de buurt vind je op beautyspecialst.be. Wij bieden jou een overzicht van kapsalons in Gent. Wil je meer weten over de verschillende kapperstechnieken? Lees dan verder bij onze blogs