Blog artikelen

Wat doet micellair water precies?

04 september 2023
Er zijn heel veel verschillende gezichtsreinigende producten. Zo kun je kiezen voor een lotion, tonic of facewash bijvoorbeeld, maar de populairste variant is toch wel micellair water. Lekker makkelijk in gebruik, je hoeft niet meer met washandjes en water je gezicht af te spoelen en het verwijdert moeiteloos zowel oogmake-up, lippenstift als make-up voor je gezicht. Klinkt handig, maar wat doet micellair water eigenlijk precies? In dit artikel zochten we dat voor je uit.

Hoe kun je een likdoorn verwijderen?

15 augustus 2023
Heb je steeds pijnlijke voeten terwijl je loopt en is de pijn geconcentreerd op één plek? Dan kan het best eens zijn dat je last hebt van een likdoorn. Een andere veelgebruikte term voor likdoorns is eksteroog of eeltpit. Ze komen voor onder de voetzolen of boven op en tussen de tenen. In dit artikel vertellen we je wat je kunt doen om de likdoorn te verwijderen, zodat je weer pijnvrij rond kunt lopen.

Waarom kun je beter oogcrème gebruiken?

26 juli 2023
De ogen zijn de spiegel van de ziel, zeggen we weleens. Misschien een cliché, maar wanneer je last hebt van je ogen ziet iedereen dit direct. Denk maar aan rode ogen bij hooikoorts of wanneer je gehuild hebt bijvoorbeeld. Ditzelfde geldt voor de huid rondom onze ogen. We zitten echt niet te wachten op fijne lachrimpels, dikke ogen of donkere kringen. Gelukkig kunnen we met oogcrème het een en ander aanpakken. Lees hier meer over waarom je beter oogcrème kunt gebruiken.

Wat is de beste lippenbalsem?

03 juli 2023
Vooral tijdens de gure wintermaanden hebben we er allemaal last van; droge, schrale en gebarsten lippen. Maar ook wanneer je tijdens een zonnige vakantie veel in de zee zwemt, of op een kantoor met een lage luchtvochtigheid. Heel irritant, want je zit de hele dag op die velletjes te bijten en je lippen nat te maken. Een lipbalm tegen droge lippen helpt, mits je de juiste kiest. In dit artikel gaan we op zoek naar de beste lippenbalsem voor fijne, zachte, lippen.

Waarom is mondhygiëne belangrijk?

12 juni 2023
Voor veel mensen is het niet hun favoriete bezigheid; een bezoekje aan de tandarts. In België gaat zelfs 1 op de 4 mensen, binnen een periode van drie jaar tijd, helemaal niet naar de tandarts. Waarom is goede mondhygiëne zo belangrijk? Voor een gezonde mond en een stralend gebit, is een goede mondzorg essentieel. De gevolgen van een slechte mondhygiëne zijn namelijk veelomvattender dan je denkt. In dit artikel vertellen we je er alles over.

Welk huidtype heb ik eigenlijk?

25 mei 2023
Ons huidtype is, net als onze huidskleur, genetisch bepaald. Je wordt ermee geboren en kan het niet veranderen. De conditie van je huid kun je gelukkig wel beïnvloeden. Je huidconditie verbeter je het beste met producten die speciaal gemaakt zijn voor jouw specifieke huidtype. Vraag je jezelf ook af: "Welk huidtype heb ik?”, lees dan snel verder en ontdek onder welk van de vijf verschillende huidtypes, jouw huid valt. Zo weet je precies welke producten geschikt zijn voor jou.