Blog artikelen

Hoe kun je dode huidcellen verwijderen?

12 juli 2024
Je hebt vast weleens gehoord van dode huidcellen. We hebben ze allemaal en overal op ons lichaam. Zo zie je ze terug onder je voeten in de vorm van eelt en op je benen kunnen dode huidcellen ingegroeide haren veroorzaken. Daar wil je dus het liefst zo snel mogelijk vanaf. Maar hoe kun je die dode huidcellen het beste verwijderen? Je leest het in deze blog.

Waar kun je het beste een bronzer aanbrengen?

19 juni 2024
Een bronzer is echt zo’n beautyproduct dat iedereen wel in haar make-up tas meedraagt. Guerlain lanceerde de eerste bronzer in 1984 op de markt en sindsdien is het niet meer weg te denken uit de beauty industrie. Van origine werd bronzer gebruikt om een zonnige gloed aan je gezicht te geven, maar tegenwoordig wordt bronzer ook toegepast om contouren te benadrukken. Wil je weten waar je op je gezicht een bronzer aan kunt brengen? Je leest het in deze blog.

Alles over de cryolipolyse behandeling

23 mei 2024
Een vetrolletje op je buik dat maar niet weggaat, trillende lovehandles en wiebelende billen. Wat zou het fijn zijn om strak in je vel te zitten, zonder maandenlang te hoeven trainen, een dieet en zonder chirurgische ingrepen. Gelukkig bestaat er tegenwoordig een behandeling waarmee vet verdwijnt en waarbij je zelfs niet eens onder het mes hoeft te gaan. Met een cryolipolyse behandeling is het allemaal mogelijk. In deze blog vertellen we je hoe dat precies werkt.

Wat te doen tegen lipblaasjes?

25 april 2024
Heerlijk, wanneer de temperaturen buiten laag zijn, maar het zonnetje wel schijnt. Dat zijn vaak de fijnste dagen voor een mooie wandeling of een glas glühwein op het terras. Maar als die fijne dagen verstoord worden door constant pijnlijke blaasjes op je lippen, is dat flink vervelend. Wat te doen tegen die nare lipblaasjes? We vertellen het je in deze blog.

Wat zijn de voordelen van een gezichtsborstel?

27 maart 2024
Iedereen heeft zo haar eigen beautyritueel als het aankomt op het schoonmaken van je gezicht. Je kunt je gezicht reinigen met een reguliere ontschminker en pak wattenschijfjes, maar er zijn ook andere manieren voor een schoon gelaat. Met een gezichtsborstel bijvoorbeeld, pak je het allemaal net wat grondiger aan. In deze blog vertellen we je meer over de voordelen van het gebruiken van een gezichtsborstel.

Wanneer ga je een vitamine C serum gebruiken?

29 februari 2024
Hyaluronzuur, antioxidanten, retinol, ceramiden en ga zo maar door. De lijst belangrijke ingrediënten voor een stralende huid wordt steeds groter en soms zien we door de bomen het bos niet meer. Gelukkig is er nu een serum dat geschikt is voor elk huidtype met een makkelijk te onthouden ingrediënt: vitamine C. Wanneer kun je een vitamine C serum gebruiken? We vertellen je er alles over in deze blog.