Blog artikelen

Een gezichtspeeling bij de dermatoloog

25 januari 2023
Voor het verbeteren van de conditie van je huid, kun je thuis aan de slag gaan met allerlei crèmes, serums en scrubs; of je laten behandelen bij de schoonheidsspecialiste. Voor meer complexe huidproblemen ga je naar de dermatoloog. Een van de behandelingen die je kunt kiezen; is een gezichtspeeling bij de dermatoloog. In dit artikel vertellen we je hier meer over.

Hoe werkt de Braziliaanse keratine behandeling?

02 januari 2023
Iedereen wil graag sterk, zacht, glanzend, haar. Maar we worden allemaal geboren met een ander haartype. Aziatische mensen hebben bijvoorbeeld gladder haar dan Europeanen. Om toch die gladde, pluisvrije, bos haar te krijgen die we allemaal willen, kun je bij de kapper een Braziliaanse keratine behandeling boeken. In dit artikel kijken we hoe dit precies werkt.

De voordelen van een zwangerschapsmassage

16 december 2022
Ben je zwanger, dan gebeurt veel met je lichaam. Zwangerschapshormonen gieren door je lijf en je bindweefselbanden worden soepeler. Veel zwangere vrouwen ervaren tijdens de zwangerschap dan ook lage rugpijn en vermoeidheidsklachten. Een professionele zwangerschapsmassage helpt. In dit artikel kijken we naar de voordelen van een zwangerschapsmassage.

Wat is semi permanente haarkleuring?

25 november 2022
Wil je ook graag jouw haren eens een ander kleurtje geven? Dan kom je veel verschillende benamingen tegen voor haarverf. Zo zie je permanente haarverf, demi permanente en semi permanente haarkleuringen. In dit artikel bekijken we wat semi permanente haarkleuring doet met je haar en wanneer je het juist wel, of niet gebruikt.

Hoe werkt een lichttherapie masker?

01 november 2022
Het ziet er uit alsof het zo uit een griezelfilm is weggekaapt; het lichttherapie masker. Je kunt er de conditie van je huid mee verbeteren, huidaandoeningen aanpakken en je huid verjongen. Klinkt best wel gek, led lampjes die de gezondheid van je gezichtshuid verbeteren. In dit artikel kijken we of een masker voor lichttherapie echt zinvol is en hoe het precies in zijn werk gaat.

Hoe werkt ontharingscrème?

17 oktober 2022
Op een snelle manier, pijnloos, ontharen; bestaat dat? Jazeker, door gebruik te maken van een ontharingscrème ben je binnen 10 minuten van je ongewenste haartjes af, zonder pijn te lijden. Klinkt ongeloofwaardig, maar toch werkt het echt! Ben je ook benieuwd hoe ontharingscrème werkt? Lees dan verder.