Blog artikelen

Wat zijn die witte vlekjes op je nagels?

01 februari 2024
We hebben allemaal wel eens van die witte kleine vlekjes op onze nagels. Je ziet ze op de nagels van je handen en op je teennagels verschijnen. Het kunnen kleine puntjes zijn, maar ook strepen. Gelukkig zijn die vlekjes niets om je druk om te maken. Het heeft ook niets te maken met een zinktekort of calciumtekort. Wat zijn die witte vlekjes op je nagels dan wel? Je leest het hier.

Wat zijn biab nagels?

04 januari 2024
Wil je ook prachtig verzorgde nagels? Dan kun je bij de manicure en schoonheidsspecialiste kiezen uit verschillende kunstnagel soorten. Zo zijn er de bekende gelnagels en acrylnagels, maar je kunt tegenwoordig ook kiezen voor biab nagels. Wat zijn biab nagels precies? In dit artikel vertellen we je waarom je zou kiezen voor de biab nagel en alles over de voordelen ervan.

Wat is een HIFU behandeling?

04 december 2023
Met huidveroudering krijgen we helaas allemaal te maken. Naarmate we ouder worden, verslapt de huid. Rimpels krijgen hierdoor een kans zich permanent op onze gezichtshuid te vestigen en dat is nu juist wat we niet willen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig diverse behandelingen om huidveroudering tegen te gaan. Een huidverjongende behandeling zoals HIFU is daar een voorbeeld van. Wat is een HIFU behandeling? In dit artikel lees je er alles over.

Wat te doen tegen kalknagels?

16 november 2023
Heerlijk als straks het zonnetje weer gaat schijnen en we op onze slippers de zomer tegemoet kunnen zien. Tenminste, voor mensen met mooie voeten is dit geen probleem. Maar heb je last van kalknagels, dan hou je het liefst de hele zomer je laarzen aan. Kalknagels zien er nu eenmaal niet fris uit. Toch heeft minstens 5% van de Belgische bevolking er last van. In dit artikel vertellen we je wat te doen tegen kalknagels, zodat ook jij straks weer vrolijk op je slippers rond stapt.

Hoe kun je zelfbruiner verwijderen?

20 oktober 2023
De sunkissed look is populair en het liefst genieten we het hele jaar door van een lekker kleurtje. Om ook tijdens de herfst en winterdagen een mooie teint te hebben, smeren we er massaal op los met zelfbruinende crèmes. Loop je ineens met strepen in je gezicht of is je gezicht ineens zo oranje als een wortel? Dan wil je natuurlijk weten hoe je die mislukte zelfbruiner zo snel mogelijk kunt verwijderen. In dit artikel geven we je allemaal tips om meteen mee aan de slag te gaan.

Is dermaplaning goed voor de huid?

29 september 2023
Dat je dode huidcellen moet verwijderen voor een stralende huid, weten we inmiddels allemaal wel. Maar er zijn heel veel verschillende manieren om dit te doen. Zo kun je scrubben, peelen, exfoliëren of bijvoorbeeld kiezen voor een dermaplaning behandeling bij de schoonheidsspecialiste. Nog nooit gehoord van dermaplaning? Lees er hier alles over.